Udlejning af brystpumpe

Udlejning af brystpumpe

Medela brystpumpe

Medela Symphony brystpumpe bruges på hospitalerne og støtter dig i alle amningens faser, samt vedligeholder og opbygger en mælkeproduktion der er tilstrækkelig. Brystpumpen er skånsom, letter brystspænding, får flade brystvorter frem igen og ikke mindst brugervenlig. Brystpumpen er helt perfekt til langsigtet og hyppig udpumpning. Med Medela Symphony brystpumpe sæt kan du udpumpe din brystmælk i ro og fred derhjemme. Medela Symphony brystpumpe sæt indeholder alt hvad du som ammende mor har brug for.

En naturlig udpumpning fra brystet

Medela Symphony brystpumpe er baseret på klinisk forskning og efterligner barnets naturlige sutteadfærd, som når det lægges til brystet – dette stimulerer mælke-flowet. For dig betyder det at du kan udpumpe mere brystmælk ud, på mindre tid når du pumper ved maksimum komfort-niveau.

 

Pris

Pris på leje af brystpumpen:

Depositum:                                    500,00 kr.

Pr. dag:                                          25,00 (Der refunderes 10,00 pr dag ved medlem af Danmark)

Minimum lejeperiode:                      7 dage

Ekstra information:                         Symphony brystpumpe sæt sælges separat

 

Udlejningsvilkår

Ved leje af brystpumpen udfyldes en lejekontrakt på Gyldenrisparkens Apotek eller Tårnby Apotek. Perioden for udlejning af starter kl. 12.00 på den dag hvor brystpumpen afhentes, til og med kl. 12.00 på den aftalte tilbageleveringsdag.

Pumpen tilbageleveres i god stand og være rengjort. Ved manglende rengøring opkræves et beløb på 300,00 kr. – dette beløb betales af lejeren.

 

Ved for sen tilbagelevering

Dagsleje pr. påbegyndt døgn:

  • Rykkergebyr                50,00

Obs: Alle priser er inklusiv moms

 

Ved tilbagelevering i skadet stand

Bliver pumpen leveret tilbage i skadet stand eller udelades helt tilbagelevering, betales en erstatning på brystpumpens ny pris. Ved enten bortkommet eller ødelagt tilbehør erstattes delene af kunden.

 

Obs: brystpumpesættet ejes af lejeren

 

For øvrig henvendelse kontakt Gyldenrisparkens Apotek eller Tårnby Apotek.